Ma: 2021.01.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Sírrablók bűnügyi őrizetben
Privatkopo.hu 2020.12.11. 7:49:00

Kriptákba is megpróbáltak betörni, mert úgy tudták, hogy ott ékszerek vannak. A BRFK XIV. kerületi nyomozói betörésekkel és autófeltörésekkel gyanúsítják a négy férfit, akiket bűnügyi őrizetbe vettek.Egy zuglói áruház mélygarázsában elkövetett autófeltörések felderítése során jutottak négy gyanúsítottig a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói.

Az eljárás adatai szerint egy 2020 nyarán autókat feltörő férfi és társai a nagyobb zsákmány reményében ősszel már lakásbetöréssel próbálkoztak a főváros XVIII. kerületében, de a házba nem sikerült bejutniuk.

December 1-jén egy Komárom-Esztergom megyei, nyolc nappal később egy Pest megyei temetőben próbáltak feltörni egy-egy kriptát, mert úgy tudták, hogy az elhunytak mellé ékszereket is temettek. A sírboltok vastag ajtói és falai azonban itt is kifogtak rajtuk.

A rendőrök december 9-én, késő délután, a fővárosban fogták el az 58 éves B. Józsefet, a 67 éves M. Gyulát és az 51 éves Sz. Józsefet, akik éppen egy sikertelen temetőlátogatásból tartottak hazafelé. Negyedik társukat, aki az eljárás adatai szerint a korábbi autófeltörésekben vett részt, december 10-én fogták el a zuglói rendőrök.

A BRFK XIV. Kerületi Rendőrkapitányság lopás, illetve lopás kísérletének megalapozott gyanújával mind a négy férfit bűnügyi őrizetbe vette.

További friss információk
Segítségnyújtás helyett kifosztottak egy férfit (fotó)
Gyerektől rabolt ez a féreg - felismeri? (fotó)
Nőket kényszerített prostitúcióra
Sírrablók bűnügyi őrizetben
Annyira megtetszett neki a felpróbált kabát és cipő, hogy azokban távozott az üzletből - fizetés nélkül
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat