Ma: 2020.08.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Epres síkosítót akartak ellopni - megcsúsztak
police.hu 2010.11.29.
Az egyik dunaújvárosi nagyáruházban vasárnap késő este tetten értek a biztonsági őrök egy fiatal párt, akik két szempillaspirált és egy epres síkosítót akartak ellopni a boltból.

A 16 éves szabadegyházai lány és a 20 éves nagyvenyimi fiú már mind a három termékről eltávolította az áruvédelmi vonalkódot, és a ruhájukban is elrejtették azokat, amikor az őrök feltartóztatták őket.

A rendőrök kiérkezését követően mind a spirálok, mind a síkosító előkerült a ruházatukból, így az 5.193.-Ft-os lopási kár megtérült. A fiatalok gyanúsított kihallgatására ma délelőtt kerül sor.

Székesfehérváron is bolti tolvajt értek tetten a biztonsági őrök az egyik szupermarketben még pénteken. Az 51 éves tatabányai férfi egy 199.-Ft-os kekszet akart fizetés nélkül kivinni a boltból, amikor elfogták. A járőrök a kapitányságra állították elő, majd meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették. 

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat