Ma: 2020.08.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Saját kocsiján gyakorolta az autólopás technikáját - fémhulladéknak adták el a meglovasított gépjárműveket
MTI 2013.03.28. 14:10:00

A tatabányai nyomozók szerdán elfogtak két nagyegyházi férfit, akik eddig 18 autó ellopását ismerték be. Az összes járművel Kaposvárra mentek, és ott vashulladéknak adták el azokat - tudatta a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság, csütörtökön.Közleményük szerint az elkövetők legutóbb március 23-án, korán reggel loptak el két Opel Kadettet. Az autókat később egy kaposvári MÉH-telepen találták meg. A felvevőhely tulajdonosa megnevezte azokat a személyeket, akik hetente adtak le kocsikat bezúzásra. Ellene orgazdaság miatt indítottak eljárást. A két elkövető, a 40 éves N. Zsolt és a 22 éves O. Ferenc januárban és februárban Tatabányára járt autót lopni, majd Budaörsre és Székesfehérvárra terjeszkedtek. Az idősebb férfi a rendőröknek elmondta, hogy az autólopás technikáját saját autóján gyakorolta, így az Opel Kadettek feltöréséhez mintegy másfél percre, beindításához kulcs nélkül 3-4 percre volt szüksége.

A 40 éves N. Zsolt és a 22 éves O. Ferenc ellen - őrizetbe vételük mellett - több rendbeli, nagyobb értékre dolog elleni erőszakkal, üzletszerűen elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya és kezdeményezi előzetes letartóztatásukat.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat