Ma: 2020.08.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Többszörösen körözött bűnöző akadt a rendőrök horgára
police.hu 2012.02.26. 11:19:00

Hónapokkal ezelőtti lopás elkövetőjét juttatták rács mögé a XI. kerületi nyomozók, a férfi ellen elfogásakor kilenc (!) elfogatóparancs volt érvényben…Egy újbudai étkezde székére akasztott, személyes iratokat, pénztárcát, bankkártyát tartalmazó táskát tulajdonított el akkor még ismeretlen tettes 2011. október 3-án kora délután, majd a lopott bankkártyával nem sokkal később egy fővárosi ATM-ből készpénzt vett fel.

A nyomozók beazonosították a tettest, R. Zsolt ellen a már meglévő nyolc, elsősorban vagyon elleni bűncselekmények elkövetése, valamint jogerősen kiszabott szabadságvesztések letöltésének meg nem kezdése miatt korábban kiadott körözése mellé lopás vétsége, illetve jogosulatlanul használt készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bocsátottak ki elfogatóparancsot.

A széleskörű adatgyűjtés során R. Zsolt tartózkodási helyére vonatkozó információ került a nyomozók birtokába. Az újpesti címen, a lakókörnyezetben további adatokat gyűjtöttek, amelyek alapján biztossá vált, hogy a keresett férfi egy negyedik emeleti lakásban húzta meg magát. A nyomozók megfigyelték a lakást, a bujkáló körözött férfit végül a lépcsőház liftjéből kilépve fogták el néhány nappal ezelőtt.

R. Zsoltot előállították, vele szemben a további eljárást a BRFK XI. Kerületi Rendőrkapitánysága, illetve a körözéseket elrendelő szervek folytatják le.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat