Ma: 2020.08.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Tolvaj - rózsaszínű felsőben
police.hu 2014.10.27. 11:16:00

Lopásról tett bejelentést egy 53 éves dorogi nő 2014. október 26-án, este. A sértett egy rózsaszínű felsőt és világoskék nadrágot viselő asszonyról adott személyleírást a dorogi rendőröknek, aki a bejelentő pénztárcáját tulajdonította el, miközben csomagjait autójából a házába hordta be.H-né H. Ilona a tárcát - a benne lévő készpénzzel együtt - még a sértett udvarán eldobta, értékek nélkül menekült el a családi ház udvarából.

Az egyenruhások a bűncselekmény elkövetésnek helyszínétől nem messze igazoltatták a tettest, aki megpróbálta félrevezetni a rendőröket. Azt állította, hogy a keresett asszony a járőrök érkezése előtt rohant el mellette, az egyenruhásoknak azonban azonnal gyanússá vált, amikor az 56 éves nő a rabló személyéről kezdett el magyarázni nekik.

H-né H. Ilonát a rendőrök előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra, az asszonyt lopás vétség kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, de nem tett vallomást. A nő az ellene folyó büntetőeljárás ideje alatt szabadlábon védekezhet. 

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat