Ma: 2020.08.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Kést szorítottak a torkához a cigány rablók - fotók!
privatkopo.hu/police.hu 2013.01.20. 13:05:00

A Kalocsai Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el csoportosan, felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.Az elkövetők 2013. január 19-én, este, az 5312-es számú úton, Miske és Hajós között, a Mazda Pick-Up típusú gépkocsijával közlekedő 57 éves sértettet - segítségét kérve - megállították, azzal az ürüggyel, hogy az ő kocsijuk elromlott.

Amikor a két kocsit összekötötték, a sértettet bántalmazták, a torkához kést szorítva a gépkocsiba ültették, majd 1,5 km megtétele után egy földútra hajtottak be, ahol a férfit kiszállították és mindkét kocsival elhajtottak.

A sértett bejelentését követően Hajós lakott területén kívül a körzeti megbízott megpróbálta megállítani a két autóból álló járműszerelvényt, azonban az elkövetők a rendőri jelzésnek nem tettek eleget, nagy sebességgel elhajtottak Jánoshalma irányába, ahol a vontatókötél elszakadt, így a járőrök elfogták az Opel Astra személygépkocsit vezető 25 éves jánoshalmi férfit.

A nyomozás során megállapítást nyert, hogy a sértett gépkocsijával elmenekült két személy Rostás Zoltán 27 éves, valamint Rostás József 21 éves jánoshalmi lakosok. A két férfi, valamint az autó körözését a Kalocsai Rendőrkapitányság elrendelte.

A sértett, a bűncselekmény következtében 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Az eltulajdonított Mazda Pick-Up típusú gépkocsi piros színű, forgalmi rendszáma GFC-931. A nyomozók azt gyanítják, hogy az autóval az elkövetők benzinkutakon is megjelenhetnek.

A Kalocsai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, az elkövetőkkel, vagy az autóval kapcsolatosan érdemleges információkkal rendelkezik, hívja a 06 (78) 566-500 városi számot vagy tegyen bejelentést a 107, illetve 112 segélyhívók valamelyikén.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat