Ma: 2020.08.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
A zöld határon át járt lopni a román tyúktolvaj
kriminalinfo.hu/police.hu 2012.02.13. 11:33:00

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság lopás elkövetése miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, egy zajtai asszony feljelentése alapján. A tettest, egy román fiatalembert, hamar lekapcsolták a rendészeti szervek.
Február 11-én reggelre virradóan a sértett háza udvarán álló baromfiólból lopott el ismeretlen tettes 15 darab tyúkot. A rendőrök a beszerzett adatok alapján arra következtettek, hogy az elkövető román állampolgár lehet, és a magyar államhatárt tiltott módon átlépve érkezett Magyarország területére, majd a bűncselekmény elkövetése után Románia területére távozott. A nyomozás során kiderült, hogy az elmúlt két hónapban több hasonló vagyon elleni bűncselekmény történt a határmenti településen. A fehérgyarmati nyomozók az elkövető mielőbbi elfogása érdekében felvették a kapcsolatot a Csenger Határrendészeti Kirendeltség munkatársaival, valamint a román társszervekkel. Az együttműködés eredményeképpen még február 11-én kihallgathatták gyanúsítottként azt a 20 éves román fiatalembert, aki a terhére rótt tyúklopáson túl, további nyolc Zajta község területén elkövetett hasonló bűncselekmény elkövetését is elismerte. A gyanúsított elmondása szerint 2011. december elejétől kezdve több alkalommal az éj leple alatt a zöld határon át járt Zajtára lopni, amit azzal indokolt, hogy nagyon szegények és így jutott a család ennivalóhoz.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat