Ma: 2020.08.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Roberta férfiakat kábított el
police.hu 2016.12.12. 16:56:00
A Siófoki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya két rendbeli rablás bűntett, valamint lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 46 éves súri lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján H. Roberta megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2016 júliusában egy internetes társkereső oldalon - álnéven bemutatkozva - megismerkedett egy siófoki férfival, akihez pár nappal később elutazott. Az ingatlan konyhájában a nő kávét készített, amihez kábító hatású anyagot kevert, majd miután azt a sértett elfogyasztotta, rövidesen elaludt. Ez idő alatt a gyanúsított átkutatta a lakást, és egy lemezkazettából készpénzt tulajdonított el.

Az asszony később, 2016 augusztusában egy újságban feladott társkereső hirdetésre jelentkezett, majd Zalaegerszegen meglátogatta a hirdetést feladó férfit. A tulajdonossal pezsgőzni kezdett, közben észrevétlenül ismeretlen anyagot kevert az italába, amitől a férfi elkábult és elaludt. A nő ezt követően ékszereket és mobiltelefont lopott a lakásból.

Az eljárás további adatai alapján H. Roberta 2016 októberében álnéven adott fel egy tárkereső hirdetést egy napilapban, amire egy oroszlányi férfi jelentkezett. Többszöri találkozás után a gyanúsított megszerezte a sértett lemezkazettájának kulcsát, amiből különböző ékszereket tulajdonított el.

A rendőrök a nőt 2016. december 9-én elfogták és előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, ahol - őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgatták ki, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet a Kaposvári Járásbíróság 2016. december 10-én elrendelt.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat