Ma: 2020.09.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Rendőrnő fogta el a rablót Ózdon
Privatkopo.hu 2020.09.13. 12:59:00

Az Ózdi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 30 éves helyi férfival szemben.A gyanúsított 2020. szeptember 12-én, a déli órákban, Ózdon egy gyalogosan közlekedő asszonyt az utcán ellökött. A nő a vízelvezető árokba esett, és dulakodni kezdett támadójával. A férfi azonban erőszakkal elvette a hölgy táskáját, majd elszaladt. A sértettnek a támadás következtében könnyű sérülései keletkeztek.

A bejelentést követően a rendőrök azonosították, majd az Ózdi Rendőrkapitányság szolgálatirányító parancsnoka, Tóth Henrietta törzszászlós - két órán belül - elfogta a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

Az elkövető menekülése során eldobta az elrabolt táskát, amit a rendőrök megtaláltak és hiánytalanul visszaadtak tulajdonosának.

A gyanúsított kihallgatása során beismerő vallomást tett. A férfit a nyomozók őrizetbe vettek, és előterjesztéssel élnek letartóztatásának indítványozására.

További friss információk
Rendőrnő fogta el a rablót Ózdon
A rendőrök elfogták a közel másfél millió forintos kifosztás elkövetőit
Féltékenységből autókat rongált egy 26 éves férfi
Haza sem akarta vinni a cigány a lopott holmit, már útközben kínálgatta a talicskából
2 in 1: nem csak az ételt, a kábítószert is házhoz szállította az éttermi futár
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat