Ma: 2020.08.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Folytatódik a vetésforgó: budapesti rendőri vezetőket váltottak le és neveztek ki
privatkopo.hu 2013.11.01. 8:41:00

Új rendőrkapitányt nevezett ki, illetve bízott meg péntektől a főváros V., VI., XI. és XVII. kerületébe az országos, valamint a budapesti rendőrfőkapitány. A személycseréket nem indokolták. Állítólag Pintér Sándor emberei kerültek pozíciókba.Az országos rendőrfőkapitány 2013. október 31-ei hatállyal visszavonta vezetői kinevezését Kőhalmi Zsolt ezredesnek, az V. kerületi Rendőrkapitányság kapitányságvezetőjének, Berár Iván ezredesnek, a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Szervek Korrupciós és Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztály vezetőjének és Berki Antal ezredesnek, a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Szervek Felderítő Főosztály vezetőjének.

Budapest rendőrfőkapitánya 2013. október 31-ei hatállyal visszavonta vezetői kinevezését Bartus Zoltán alezredesnek, a VI. kerületi Rendőrkapitányság kapitányságvezetőjének.

Az országos rendőrfőkapitány 2013. november 1-jei hatállyal kinevezte Liskány Csaba alezredest a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Szervek Korrupciós és Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztály vezetőjének, megbízta Berár Iván ezredes, rendőrségi tanácsost az V. kerületi Rendőrkapitányság kapitányságvezetői feladatainak ellátásával és Berki Antal ezredes, rendőrségi főtanácsost a XI. kerületi Rendőrkapitányság kapitányságvezetői feladatainak ellátásával.

Budapest rendőrfőkapitánya 2013. november 1-jei hatállyal megbízta Kecskés Tamás őrnagyot a VI. kerületi Rendőrkapitányság kapitányságvezetői feladatainak ellátásával és Szikszó Sándor századost a XVII. kerületi Rendőrkapitányság kapitányságvezetői feladatainak ellátásával, valamint kinevezte Kőhalmi Zsolt ezredest a Budapesti Rendőr-főkapitányság Ellenőrzési Szolgálat Szakmai Ellenőrzési Osztály vezetőjének és Bartus Zoltán r. alezredest a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Szervek Korrupciós és Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztály Gazdaságvédelmi Osztály II. vezetőjének.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat