Ma: 2020.08.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Rendszeresen bántalmazta édesanyját
police.hu 2015.04.23. 13:01:00

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat C. József 52 éves budapesti lakossal szemben testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2013. április 6-a óta rendszeresen szidalmazta, fenyegette és bántalmazta édesanyját. A nő 2015. április 17-én tett feljelentést fia ellen a XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányságon. A férfit lakhelyén elfogták a rendőrök.

A nyomozók C. Józsefet gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, majd 2015. április 20-án az illetékes bíróság előzetes letartóztatásba helyezte. Az ügyben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat