Ma: 2020.08.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Rejtett kamerával, szexuális aktusokról készített felvételekkel zsarolták az idős férfit
police.hu 2015.09.23. 14:02:00

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást folytatott zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Gy. Krisztián 38 éves, H. György 26 éves és H. Zsolt 30 éves keceli lakosok, valamint kerítés bűntett és személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Andrea és párja, C.I. román állampolgár ellen.A nyomozás adatai alapján a három keceli lakos 2014. június 17. és 2014. június 19. közötti időben többször kapcsolatba lépett egy idős férfival, hogy tőle pénzt követeljenek.

A rendelkezésre álló információk szerint a gyanúsítottak ezidáig ismeretlen módon bejutottak egy keceli házba, majd rejtett kamerákat helyeztek el a sértett hálószobájában, mivel tudomásuk volt arról, hogy a férfi szexuális viszonyt folytat egy - általa felnőttnek hitt - 17 éves lánnyal. A feltételezett elkövetők a ,,légyottokról’’ készült felvételek nyilvánosságra hozatalától 20 millió forint ellenében tekintettek volna el.

Az eljárás során az is kiderült, hogy az idős férfival szexuális viszonyt folytató lányt akarata ellenére - anyagi haszonszerzés végett - a 23 éves K. Andrea és barátja, C.I. 27 éves román állampolgár kényszerítette. Ennek érdekében a fiatalkorút többször bántalmazták és a felügyeletük nélkül nem engedték ki otthonukból.

A nyomozók a gyanúsítottakat kihallgatásukat követően őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat, amelyet a Kiskunhalasi Járásbíróság elrendelt.

A rendőrök az eljárást a napokban befejezték, a nyomozás során keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldték a Kiskőrösi Járási Ügyészségnek. 

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat