Ma: 2020.08.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info







 
Rendőrségi hírek, közlemények
Raboltak, loptak a 16 éves fiúk - a drogtesztjük is pozitív lett
police.hu 2016.11.06. 9:08:00

A rendőrök előállítottak két fiatalkorút, akik a megalapozott gyanú szerint több bűncselekményt is elkövettek Csornán és Sopronban.



A Soproni Rendőrkapitányság rablás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy mihályi és egy fertőszentmiklósi fiatalkorú ellen.

A gyanúsítottak 2016. október 18-án, az esti órákban megütöttek egy utcán sétáló csornai lakost, aki a bántalmazástól a földre esett. A sértettől ezután elvették a pénztárcáját és elfutottak.

A rendőrök a nyomozás során azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható két 16 éves fiatalkorút, akiket 2016. november 4-én elfogtak és előállítottak a Soproni Rendőrkapitányságra.

A nyomozók megállapították, hogy a két fiú gyanúsítható egy 2016. október 31-én, Sopronban történt garázssor-feltöréssel is, ahol a kapukat kifeszítették, de végül nem tulajdonítottak el semmilyen értéket. A fiatalok elmondták, hogy néhány nappal korábban két kerékpárt is elloptak, az elrejtett járműveket megmutatták a rendőröknek.

A soproni nyomozók drogtesztet alkalmaztak a fiúkkal szemben, ami pozitív értéket mutatott, ezért mintát vettek tőlük a későbbi szakértői vizsgálat céljából.

A gyanúsítottak kihallgatásukkor beismerték a bűncselekmények elkövetését, a rendőrök pedig - őrizetbe vételük mellett - előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek




 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat