Ma: 2020.08.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Rablás miatt keresik
police.hu 2013.12.31. 11:00:00

Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást a Dunakeszi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya ismeretlen tettes ellen.A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2013. december 29-én, 18 óra 45 perc körüli időben, a kezében késsel ment be egy fóti üzletbe, ahol az alkalmazottat megfenyegette és bevétel átadására kényszerítette.

Az alkalmazott a fenyegetés hatására a kasszában lévő összeget átadta, majd a 30 év körüli, 160 cm magas, vékony testalkatú, kapucnis pulóvert viselő férfi a helyszínről elmenekült.

A bűncselekményt elkövető személyről és az általa használt késről grafika készült.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a grafikán látható személyt felismeri, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Dunakeszi Rendőrkapitányság a 06-27-341-055 telefonszámon, vagy tegyen bejelentést a rendőrség ingyenesen hívható 107-es illetve 112-es hívószámain.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat