Ma: 2021.08.05. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
15 ezer forintot rabolt a volt élettársától, letartóztatásban marad a 47 éves férfi
Privatkopo.hu 2020. 03. 05. 11:12:00

Az Edelényi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 47 éves szendrői férfival szemben.A gyanúsított 2019. december 4-én, a kora délutáni órákban megjelent volt élettársa szendrői otthonánál, majd a nőt életveszélyesen megfenyegette azért, hogy pénzt szerezzen tőle.

A rémült nő - féltve testi épségét - átadott tizenötezer forintot egykori párjának, amivel a férfi távozott.

A gyanúsítottat az Edelényi Rendőrkapitányság 2019. december 4-én őrizetbe vette és előterjesztéssel élt letartóztatásának indítványozására is.

A rabló letartóztatását az eljáró nyomozási bíró 2019. december 7-én elrendelte és az eljárás során mindvégig fenntartotta.

Az Edelényi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat 2020. március 4-én átadta az ügyészségnek.

További friss információk
12 éves gyermekével akart kabátot lopatni magának a 26 éves anya
Kilónyi kokain az autóülés alatt
VIII. kerületi lakásában és szépségszalonban is árult kábítószert
T. Lajost 11 éve keresték égen-földön felfegyverkezve elkövetett rablás miatt, most véget vetettek a rendőrök illegális életmódjának
4 év börtön elől bujkált Patrik - nem túl sikeresen
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat