Ma: 2019.11.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Kábítószer-kereskedőt kapcsoltak le a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai
Privatkopo.hu 2019.09.07. 8:30:00

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya (KR NNI) jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást P. Szabolcs 51 éves budapesti férfi ellen.A német társhatóság 2019. szeptember 5-én tájékoztatta a KR NNI munkatársait, hogy Németországban elfogtak egy drogfutárt, aki rendszeresen szállított Hollandiából marihuánát Magyarországra. Az elfogásakor nála talált kábítószert szeptember 5-én, 9 órakor kellett volna átadnia egy férfinak a főváros IX. kerületében.

A nyomozók haladéktalanul megkezdték a férfi felkutatását, akit 9 óra 50 perckor a Vaskapu utcában intézkedés alá vontak. Ellenőrzése során a hátizsákjában 13,2 millió forint készpénzt találtak, amely összeg megfelelt az elfogott futárnál talált drog ellenértékének.

A rendőrök kutatást tartottak P. Szabolcs budapesti lakcímén, ahol mobiltelefonokat, a kábítószer adagolására alkalmas nylontasakokat, valamint egy hordóban kábítószergyanús növényi törmeléket foglaltak le. A Nógrád megyei Becskén egy a férfi tulajdonában álló ház udvarán 101 tő - az igazságügyi botanikus szakértő előzetes véleménye szerint - cannabis növényből álló ültetvényt találtak a rendőrök.

A KR NNI nyomozói P. Szabolcsot gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A rendőrök szakértők bevonásával folytatják a nyomozást.

További friss információk
Fiúért kaptak hajba a szerelmes lányok
Két kábítószer-kereskedő karrierje is megfeneklett Nyíregyházán
Győrben erőszakoskodott egy lánnyal ez a Grál-lovag, keresik a rendőrök (fotó)
Fellökte, majd kirabolta az idős asszonyt a 20 éves „navajonki”
Fegyház helyett a homokos tengerpartot választotta a drogkereskedő
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat