Ma: 2020.08.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Pénzváltót akart kirabolni - keresi a rendőrség
police.hu 2012.02.15. 8:17:00

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, Bűnügyi Osztály, Rablási Alosztálya nyomozást folytat fegyveresen elkövetett rablás kísérlet bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.Egy férfi 2012. február 8-án, a kora esti órákban feltehetően fegyverrel ment be a Pilisvörösvár, Fő úton található pénzváltóba, ahol az ott tartózkodó alkalmazottat megfenyegette és készpénzt átadását követelte.

A sértett a támadás során a helyiség pánikriasztóját megnyomta, amelynek hatására az elkövető értékszerzés nélkül elmenekült.

Az ismeretlen tettes kb. 160 cm magas, 30-35 év körüli, vékony testalkatú. A férfi bajuszt, fekete kötött sapkát, fekete orkán dzsekit, és sötét nadrágot viselt.

Aki a képen látható személyről, tartózkodási helyéről, továbbá a bűncselekményről érdemleges adattal, információval rendelkezik, hívja a +36-1/443-5120 telefonszámot, vagy tegyen bejelentést a Telefontanú +36-80/555-111 ingyenesen hívható telefonszámán.


 

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat