Ma: 2020.08.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Panzióban bujkált a börtön elől a zsaroló
HP 2017.10.05. 8:15:00

Egy angyalföldi panzióban fogtak el a budapesti rendőrök és a TEK műveleti egységei egy férfit, aki ellen azért adtak ki elfogatóparancsot, mert nem kezdte meg - zsarolás kísérlete miatt kiszabott - börtönbüntetését.A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztálya a napokban kapott olyan információt, hogy egy körözött férfi feltehetőleg egy Budapest XIII. kerületi szálláshelyen tartózkodhat.

A Terrorelhárítási Központ Műveleti Igazgatóságával együttműködve akciót szerveztek az elfogására, majd szerdán, hajnali 5 óra körül rajtaütöttek az illetőn a szóban forgó angyalföldi panzióban.

Az 57 éves budapesti lakos ellen még a nyár végén adtak ki a hatóságok elfogatóparancsot, mert nem kezdte meg a zsarolás kísérlete miatt rá kiszabott börtönbüntetése letöltését.

A nyomozók előállították a férfit, majd átszállították a büntetés-végrehajtási Intézetbe, ahol megkezdte jogerős büntetését.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat