Ma: 2020.08.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Nyolcéves kislányát akarta orális szexre rábírni egy „anya”
Zsaru 2015.05.13. 10:33:00

Gyerekpornóra akart rávenni egy férfi egy nyolcéves kislányt, akit saját anyja vitt el hozzá. A debreceni, 33 éves F. Gergő Péter ellen eredetileg kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárás során a nyomozók olyan információkhoz jutottak, amelyek alapján a férfi 12. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettével is gyanúsítható. Ezt külön eljárásban vizsgálták.- A nyomozás adatai szerint 2013. december 13-án, délután a debreceni, 44 éves Ny. Antalné az akkor nyolcéves kislányát F. Gergő Péter lakására vitte, a férfi meztelenül fürdött volna a kislánnyal a kádban, szerette volna puszilgatni és orális szexre rávenni. Ezért a férfi tekintélyes summát ígért az asszonynak - tájékoztatott a részletekről Dimand Csaba alezredes, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálati osztályának kiemelt főnyomozója.

A rendőrség azonnal intézkedett a gyermeknek a családból történő kiemeléséről. A kislány az eseti gyámja jelenlétében elmondta: anyja egyszer elvitte egy férfihoz, aki meztelenül jött ki a fürdőszobából. Anyja azt mondta a gyermeknek, hogy „masszíroznia kellene a bácsit”, de ő ezt nem akarta, sírt, és kérte anyját, hogy menjenek el - de előbb még Ny. Antalné orálisan kielégítette a megrendelőt.

Ilyen „anyuka”, hogyan létezhet?

Ny. Antalné beismerő vallomásában elmondta: hiteltartozásuk miatt elbukták a lakásukat, majd a munkahelyét is elveszítette. 2013 októberében egy hirdetésre jelentkezett masszőrnőnek, így került kapcsolatba F. Gergő Péterrel. A férfi szexuális munkát ajánlott, és olyan videofelvételeket mutatott neki, amelyeken egy nő és egy kislány közösen elégítettek ki orálisan egy férfit. A férfi a kislánynak is lejátszotta az említett videót.  A Ny. Antalné elmondása szerint a férfi felajánlotta, ha a felvételen látottakat a lányával megcsinálják vele, kiemelten fogja honorálni. A férfi előzetes letartóztatásban van, az anya szabadlábon védekezik.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat