Ma: 2021.01.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Nőket kényszerített prostitúcióra
Privatkopo.hu 2020.12.17. 9:10:00

A büntetőeljárás adatai alapján egy tabi férfi az elmúlt években prostitúcióra kényszerített több nőt.A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Vizsgálati Osztályának nyomozói a Somogy megyei bevetési egység, és a Siófoki Rendőrkapitányság Tabi Rendőrőrsének munkatársai segítségével 2020. december 15-én, hajnalban kutatást tartottak Tabon.

Az 59 éves férfi lakhelyén kábítószergyanús anyagot, és a vagyonvisszaszerzés érdekében egy személygépkocsit foglaltak le.

Az egyenruhások a feltételezett elkövetőt elfogták és előállították a főkapitányságra, ahol a vizsgálók emberkereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

További friss információk
Kábítószer-terjesztő triót fogtak el a balatonfüredi rendőrök
Segítségnyújtás helyett kifosztottak egy férfit (fotó)
Gyerektől rabolt ez a féreg - felismeri? (fotó)
Nőket kényszerített prostitúcióra
Sírrablók bűnügyi őrizetben
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat