Ma: 2020.08.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Néhány órán belül négy boltban fosztogatott
sonline.hu 2012.10.28. 10:19:00

A Kaposvári Rendőrkapitányság eljárást indított egy 21 éves szekszárdi fiatalember ellen üzletszerűen szabálysértési értékre elkövetett lopás, valamint dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás megalapozott gyanúja miatt.A fiatalember Kaposváron egy délelőtt alatt három különböző áruházból nagy mennyiségű tisztálkodó szert - samponokat, tusfürdőket, testápolókat, fogkrémet -, ajándéktáskát, egy doboz óvszert, továbbá zsemlét, pulykamellfilét, madártejet lopott el.

A negyedik hely, egy ruházati üzlet a végállomást jelentette. Levágta egy pólóról a címkéjét és a táskájába tette, majd le akart lépni. A vásárlóellenőrzés során azonban előkerült a lopott holmi, az elkövető azonban kereket oldott. A Kaposvári Rendőrkapitányság járőrei nem sokkal később elfogták és előállították a tolvajt, aki a tettével 35 ezer forint kárt okozott. A fiatalembert őrizetbe vették.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat