Ma: 2021.06.14. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Lopott BMW-vel szakították ki a bankautomatát
PK 2012. 12. 18. 12:29:00

A megalapozott gyanú szerint 2012. szeptember 27-én ismeretlen elkövetők egy Kehidakustányból ellopott BMW-vel kiszakították a nagyvázsonyi pénzintézet bankjegykiadó automatáját, majd a több millió forintot rejtő pénzkazettával elmenekültek - közölte a rendőrség.A nyomozók több hónapos összehangolt munkájának köszönhetően a BMW-t lefoglalták, és elfogták azt a négy férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatók a bűncselekmény elkövetésével. A nyomozás során kiderült, hogy az elkövetők egy nappal korábban a kehidakustányi fürdő öltözőszekrényét felfeszítve jutottak a gépkocsi kulcsához. A nagy értékű német rendszámú BMW-vel másnap hajnalban Nagyvázsonyba utaztak, ahol az autóra erősített gurtni segítségével kirántották a bankautomatát, amelyet az utcán szétfeszítettek, majd a több millió forintot tartalmazó kazettával elhajtottak.

Az elkövetéskor használt símaszkokat, kesztyűket és a felfeszített pénzkazettát a nádasdladányi erdő közelében rejtették el. A BMW-t a Fejér megyei rendőrök találták meg a közelben. A pénzintézet biztonsági kamerái rögzítették a bűncselekmény elkövetését, ekkor derült ki, hogy az automatát a lopott BMW-vel vitték el. A Veszprém megyei, a Fejér megyei és a Zala megyei rendőrök közös munkájának köszönhetően alig két hónap alatt kézre kerültek a feltételezett elkövetők, akik előzetes letartóztatásban várják az eljárás befejezését.

Az ügyben a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság jelentős értékre dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette és más bűncselekmények elkövetése miatt folytat büntetőeljárást.

További friss információk
12 éves gyermekével akart kabátot lopatni magának a 26 éves anya
Kilónyi kokain az autóülés alatt
VIII. kerületi lakásában és szépségszalonban is árult kábítószert
T. Lajost 11 éve keresték égen-földön felfegyverkezve elkövetett rablás miatt, most véget vetettek a rendőrök illegális életmódjának
4 év börtön elől bujkált Patrik - nem túl sikeresen
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat