Ma: 2020.08.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Lopott BMW-vel szakították ki a bankautomatát
PK 2012.12.18. 12:29:00

A megalapozott gyanú szerint 2012. szeptember 27-én ismeretlen elkövetők egy Kehidakustányból ellopott BMW-vel kiszakították a nagyvázsonyi pénzintézet bankjegykiadó automatáját, majd a több millió forintot rejtő pénzkazettával elmenekültek - közölte a rendőrség.A nyomozók több hónapos összehangolt munkájának köszönhetően a BMW-t lefoglalták, és elfogták azt a négy férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatók a bűncselekmény elkövetésével. A nyomozás során kiderült, hogy az elkövetők egy nappal korábban a kehidakustányi fürdő öltözőszekrényét felfeszítve jutottak a gépkocsi kulcsához. A nagy értékű német rendszámú BMW-vel másnap hajnalban Nagyvázsonyba utaztak, ahol az autóra erősített gurtni segítségével kirántották a bankautomatát, amelyet az utcán szétfeszítettek, majd a több millió forintot tartalmazó kazettával elhajtottak.

Az elkövetéskor használt símaszkokat, kesztyűket és a felfeszített pénzkazettát a nádasdladányi erdő közelében rejtették el. A BMW-t a Fejér megyei rendőrök találták meg a közelben. A pénzintézet biztonsági kamerái rögzítették a bűncselekmény elkövetését, ekkor derült ki, hogy az automatát a lopott BMW-vel vitték el. A Veszprém megyei, a Fejér megyei és a Zala megyei rendőrök közös munkájának köszönhetően alig két hónap alatt kézre kerültek a feltételezett elkövetők, akik előzetes letartóztatásban várják az eljárás befejezését.

Az ügyben a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság jelentős értékre dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette és más bűncselekmények elkövetése miatt folytat büntetőeljárást.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat