Ma: 2020.08.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Mobiltelefon lopásért egy év börtön
police.hu/kriminalinfo.hu 2012.01.10. 9:02:00

Idős szerencsi hozzátartozóját látogatta meg egy férfi január 4-én, a kora délutáni órákban. Miközben hozzátartozójával beszélgetett a lakóház egyik helyiségében, arra lettek figyelmesek, hogy kinyílik a bejárati ajtó és azon valaki bemegy.Mivel a lakásba belépő személy nem szólt semmit, ezért megnézték, hogy ki lehet az. Amikor meglátták a nem várt látogatót, kiderült, hogy látásból ismerik is. A besurranót a lakás elhagyására szólították fel, aki annak azonnal eleget is tett. Miután távozott, akkor észlelték, hogy a konyhaasztalról hiányzik egy mobiltelefon, amelynek értéke kb. 4.000,-Ft.

A hozzátartozó ezt követően a tolvaj után ment, akit meg is talált az egyik üzlet parkolójában. Amikor odalépett hozzá, az elkövető felszólítás nélkül átadta a lakásból eltulajdonított mobiltelefont. A készülék átvételét követően a férfi értesítette a rendőrséget és a tolvajt visszatartotta.

Az elkövetőt a Szerencsi Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya gyanúsított kihallgatását követően őrizetbe vette, majd a Szerencsi Városi Bíróság gyorsított eljárásban  január 06-án 1 év letöltendő szabadságvesztés letöltésére ítélte.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat