Ma: 2020.08.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Mobiltelefon helyett dezodoros doboz
police.hu 2012.09.14. 9:19:00

A gyanú szerint többeket átvert az a fiatalember, akivel szemben csalás miatt javasol vádemelést a Szeghalmi Rendőrkapitányság. A 19 éves pécsi fiatal ellen egy körösladányi férfi bejelentését követően indult eljárás.A férfi az egyik internetes oldalon megrendelt egy telefont, amelyet 80 ezer forintért kínáltak eladásra. A vételárat átutalta a megadott számlaszámra, a telefont azonban nem kapta meg. A kapitányság bűnügyi osztálya nyomozást indított, amelynek során eljutottak a pécsi fiatalemberhez, aki elismerte, hogy ő hirdette meg a telefont, de az soha sem volt az övé, így nem is tudta elküldeni annak, aki kifizette. A 80 ezer forintot italra és üzemanyagra költötte. A nyomozás során több információ is arra utalt, hogy nem csak egy embert csaphatott be a pécsi gyanúsított. Többször kínált különböző típusú telefonokat internetes oldalakra feltett hirdetésekben, amelyekre többek között Ceglédről, Kecskemétről és Budapestről is jelentkeztek érdeklődők. Volt, akinek nem küldött semmit a pénzéért, de volt olyan is, aki a várt telefon helyett dezodoros dobozt és fonal gombolyagot tartalmazó csomagot kapott.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság 4 rendbeli, kisebb értékre üzletszerűen elkövetett csalás bűntett, valamint két rendbeli szabálysértési értékre üzletszerűen elkövetett csalás vétség megalapozott gyanúja miatt javasol vádemelést a 19 éves pécsi fiatalember ellen.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat