Ma: 2020.08.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Tili-toli: leváltott főkapitány a TEK igazgatóságán
sonline.hu 2012.09.06. 9:50:00

Mergancz Sándor szeptembertől a Terrorelhárítási Központ műveleti igazgatóságán dolgozik - tájékoztatta szerkesztőségünket a TEK.Mergancz Sándor dandártábornok távozott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság éléről. A belügyminiszter - augusztus 31-iki hatállyal - indoklás nélkül visszavonta öt megyei rendőrfőkapitány vezetői megbízatását. A somogyin kívül a Fejér-, a Hajdú-Bihar-, a Heves-, illetve a Pest megyei rendőrfőkapitányt is érintette a döntés.

- Mergancz Sándor rendőr dandártábornok, tekintettel kiemelkedő kommandós múltjára, szeptember elsejétől a Terrorelhárítási Központ Műveleti Igazgatóságának irodavezetői beosztását tölti be - reagált megkeresésünkre a szervezet. Mergancz Sándor feladata lesz a TEK-be - szintén szeptember elsejével csatlakozó - négy új osztály integrálása a meglévőkhöz. Megtudtuk: a négy új egység - Békéscsaba, Szombathely, Pécs, Szeged - eddig a megyei rendőr-főkapitányságok beavatkozó egységeiként működtek. Integrációjukat az a kormányzati szándék indokolta, hogy Magyarországon egy szervezet foglalkozzon a terrorelhárítással.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat