Ma: 2019.01.04. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Fényűzően élt a fiatal prostituáltak futtatásából a cigánybűnöző
Privatkopo.hu 2018.05.05. 5:34:00

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kerítés és kitartottság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy mérai férfival szemben. A gyanúsítottat az illetékes bíróság előzetes letartóztatásba helyezte - közölte a rendőrség.A nyomozás adatai szerint a 27 éves férfi 2017 augusztusától elfogása napjáig szervezte és irányította öt fiatal nő Magyarországról Németországba és Svájcba történő utaztatását, valamint szállásolását.

A megalapozott gyanú szerint mindezt azért tette, hogy a lányok az adott célállomáson az általa bérelt lakásokban, szobákban vagy panziókban anyagi haszonszerzés céljából prostitúciós tevékenységet folytassanak. A férfi a futtatott nőket napi szinten személyesen vagy telefonon ellenőrizte, illetve irányította. A prostituáltaknak naponta be kellett számolniuk a szexuális szolgáltatásokért kapott bevételükről, amelynek nagy részét elvette a lányoktól és abból fedezte mindennapi életvitelét. Volt olyan lány, akinek napi 100 eurót kellett leadnia futtatójának.

A KR NNI munkatársai a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének közreműködésével 2018. május 2-án a férfit mérai otthonában elfogták. A házkutatás alkalmával a nyomozók a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható feljegyzéseket, adásvételi szerződéseket, tárgyi bizonyítási eszközöket, valamint egy nagy értékű luxusjárművet foglaltak le. A prostituáltként dolgoztatott - és tanúként kihallgatott - nők otthonaiban további bizonyítékokat találtak a rendőrök.

A KR NNI nyomozói a férfit előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet a bíróság elrendelt.

További friss információk
Az „anya” vígan piált Szilveszter éjjelén, fel sem tűnt neki, hogy 4 és 6 éves gyermekei „elvesztek”
Elfogták az autópályán gázoló férfit
Közveszélyokozás bűntett kísérlete miatt bűnügyi őrizetbe vettek egy lepsényi gyagyást
Besurranó cigányokat keres a rendőrség (fotók)
Kamu a Facebookon: egy nem létező rendőr „vallomása”
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat