Ma: 2020.08.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Megütötte a feleségét, aki „viszonzásul” lebuktatta az otthon tartott lőfegyverrel és lőszerekkel
Privatkopo.hu/police.hu 2019.04.24. 9:03:00

A soproni rendőrök lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt fogtak el egy helybeli férfit.Egy soproni nő kért segítséget a rendőröktől 2019. április 23-án, 12 óra körül, mivel férje a hétvége folyamán otthonukban többször megütötte őt. A bejelentő elmondta az intézkedőknek, hogy fél a párjától, ugyanis a férfi engedély nélkül lőszereket és gáz-riasztófegyvert is tart lakásukban, amiket a távollétében összegyűjtött, és szeretne átadni azokat a hatóságnak.

A nyomozók a helyszínen különböző lőszereket, egy lőfegyvert, vagy annak utánzatát, illetve egy gáz-riasztópisztolyt foglaltak le.

Az időközben hazaérkező 49 éves soproni férfit elfogták, és a rendőrkapitányságra előállították, ahol lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett, valamint súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat