Ma: 2020.08.08. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Orvosi rendelőből loptak
police.hu 2013.04.03. 8:35:00

Erősen maró hatású anyagot loptak el az elkövetők egy siófoki orvosi rendelőből. A Siófoki Rendőrkapitányság nyomozást indított az ügyben.A rendelkezésre álló adatok szerint Siófokon, a Fő utca 180-as szám alatt található orvosi rendelőbe ismeretlen elkövetők betörtek 2013. április 1-jén, az éjszakai órákban, ahonnan 1 darab laptopot, 1 darab LCD monitort, valamint - az emberi szervezet számára - káros anyagot tulajdonítottak el.  Az eltulajdonított 1 deciliter triklórecetsav 40 %-os töménységű, ezért - az orvosi tájékoztatás alapján - a maró hatású folyadék a szervezetbe kerülve halált okozhat!

Kérjük, aki a bűncselekménnyel kapcsolatban, illetve az említett folyadék hollétéről bármilyen információval rendelkezik, hívja a Siófoki Rendőrkapitányság 06/84-519-150/152, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat