Ma: 2019.01.04. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Macskaalomba rejtve csempészték a drogot az országba
Privatkopo.hu 2018.05.03. 7:46:00

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság (VMRFK) Felderítő Osztály nyomozóinak tudomására jutott, hogy a 41 éves M. Attila megbízásából B. Miklós 48 éves budapesti lakos heti rendszerességgel szállít kábítószert Hollandiából Magyarországra. A drogbűnözőket elfogták és kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették őket.A VMRFK munkatársai a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységével és a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozóival közösen 2018. április 28-án, hajnalban, a főváros XIV. kerületében egy parkolóban elfogták B. Miklóst, aki személyautójával akkor érkezett meg Hollandiából.

A jármű átvizsgálása alkalmával a csomagtartóban egy macskaalmot tartalmazó lezárt dobozban 2 kilogramm amfetamint, egy macskaeledeles dobozban pedig 2 kilogramm kokaint találtak a rendőrök. Az előzetes vegyészszakértői vélemény szerint a lefoglalt anyag súlya alapján feltehetően meghaladja a különösen jelentős mennyiség alsó határát, feketepiaci értéke körülbelül 50 millió forint.

A TEK munkatársai M. Attilát egy XIII. kerületi lakásban érték tetten, ahol hat társával együtt éppen kokaint fogyasztott.

A KR NNI nyomozói B. Miklóst és M. Attilát kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására, amelyet a bíróság elrendelt.

Az M. Attila társaságában elfogott hat kábítószer-fogyasztót a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, velük szemben kábítószer birtoklása megalapozott gyanúja miatt a BRFK folytatja a nyomozást - közölte a rendőrség.

További friss információk
Az „anya” vígan piált Szilveszter éjjelén, fel sem tűnt neki, hogy 4 és 6 éves gyermekei „elvesztek”
Elfogták az autópályán gázoló férfit
Közveszélyokozás bűntett kísérlete miatt bűnügyi őrizetbe vettek egy lepsényi gyagyást
Besurranó cigányokat keres a rendőrség (fotók)
Kamu a Facebookon: egy nem létező rendőr „vallomása”
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat