Ma: 2020.07.01. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Lezárult a nyomozás a káldi emberölés ügyében
Privatkopo.hu 2020.03.04. 9:25:00

2019. május 2-án, az éjszakai órákban, Káldon, egy helyi férfi - előzetes szóváltást követően - többször mellkason és hason szúrta édesanyját, aki a szúrások következtében a helyszínen életét vesztette.A férfi az anyja segítségére siető 16 éves testvérét is megsebesítette, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendőrök a cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 20 éves férfit rövid időn belül elfogták. A nyomozók a férfit gyanúsítottként kihallgatták, amelynek során a bűncselekmény elkövetését beismerte. Vele szemben - őrizetbe vétele mellett - a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt indított büntetőeljárást az ügyben.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat vádemelési javaslattal a Vas Megyei Főügyészségnek megküldte.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat