Ma: 2021.08.05. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Lezárult a nyomozás a káldi emberölés ügyében
Privatkopo.hu 2020. 03. 04. 9:25:00

2019. május 2-án, az éjszakai órákban, Káldon, egy helyi férfi - előzetes szóváltást követően - többször mellkason és hason szúrta édesanyját, aki a szúrások következtében a helyszínen életét vesztette.A férfi az anyja segítségére siető 16 éves testvérét is megsebesítette, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendőrök a cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 20 éves férfit rövid időn belül elfogták. A nyomozók a férfit gyanúsítottként kihallgatták, amelynek során a bűncselekmény elkövetését beismerte. Vele szemben - őrizetbe vétele mellett - a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt indított büntetőeljárást az ügyben.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat vádemelési javaslattal a Vas Megyei Főügyészségnek megküldte.

További friss információk
12 éves gyermekével akart kabátot lopatni magának a 26 éves anya
Kilónyi kokain az autóülés alatt
VIII. kerületi lakásában és szépségszalonban is árult kábítószert
T. Lajost 11 éve keresték égen-földön felfegyverkezve elkövetett rablás miatt, most véget vetettek a rendőrök illegális életmódjának
4 év börtön elől bujkált Patrik - nem túl sikeresen
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat