Ma: 2021.09.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
4 év börtön elől bujkált Patrik - nem túl sikeresen
Privatkopo.hu 2021. 06. 01. 8:23:00

A fővárosi rendőrök egy II. kerületi villamosmegállóban fogták el a férfit, aki ellen kifosztás miatt több körözés volt érvényben.A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály és a Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói 2021. május 30-án, egy Budapest II. kerületi villamosmegállóban fogták el a 23 éves K. Patrikot.

A Győri Törvényszék 2020-ban adott ki nemzeti, majd európai elfogatóparancsot a férfi ellen, mert nem kezdte meg kifosztás miatt jogerősen kiszabott 4 év börtönbüntetésének letöltését.

Az elfogott személyt a kerületi rendőrkapitányságra állították elő, majd a büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.?

További friss információk
Lezárta a BRFK a dohánybolti rabló ügyét
Gyermekpornográfiával gyanúsítanak egy varsányi „férfit”
Összeverte élettársát, a szomszédok hívtak rendőrt
Megtalálta, eltette, elfogták
Munkát keresett, aztán inkább mobiltelefonokat lopott
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat