Ma: 2021.08.05. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Zaklatás: 39 nap alatt közel 700 alkalommal hívta fel volt élettársát egy 43 éves férfi
Privatkopo.hu 2020. 03. 03. 10:08:00

Egy döbröközi nő tett feljelentést volt élettársa ellen, aki 2019. július és augusztus között rendszeresen hívogatta őt és üzengetett neki.Az eljárás során kiderült, hogy a 43 éves férfi a feljelentésben szereplő időszakban - 39 nap alatt - 686 esetben hívogatta a sértettet és üzeneteket küldött neki.  

A nyomozók az elkövetőt gyanúsítottként hallgatták ki zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, aki tettét azzal magyarázta, hogy szeretne kibékülni volt élettársával, ezért hívogatta őt.  Az eljárás során kiderült az is, hogy a férfi kihallgatását követően is folyamatosan hívogatta és fenyegette volt élettársát.

Az ügyben a dombóvári rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
12 éves gyermekével akart kabátot lopatni magának a 26 éves anya
Kilónyi kokain az autóülés alatt
VIII. kerületi lakásában és szépségszalonban is árult kábítószert
T. Lajost 11 éve keresték égen-földön felfegyverkezve elkövetett rablás miatt, most véget vetettek a rendőrök illegális életmódjának
4 év börtön elől bujkált Patrik - nem túl sikeresen
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat