Ma: 2019.05.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Több mint egy évig bujkált a körözött drogdíler
police.hu 2018.09.30. 10:14:00

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályának nyomozói még 2017 áprilisában, Budapest VII. kerületében, kábítószer-birtoklás miatt elfogtak egy nőt és egy férfit, akiktől jelentős mennyiségű drogot foglaltak le. A rendőrök azonosították V. Lászlót, akitől a nő és a férfi a kábítószereket vásárolták. A 41 éves budapesti férfi ellen 2017. június 6-án elfogatóparancsot adtak ki.Több mint egy év elteltével a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály Célkörözési Csoportjánál információ merült fel arra vonatkozóan, hogy V. László egy belvárosi társasházban tartózkodik.

A BRFK Felderítő Főosztály Kábítószer Bűnözés Ellenni Osztályának nyomozói - a Pest megyei rendőrökkel együttműködve - 2018. szeptember 27-én, 18 órakor a belvárosi rejtekhelyén elfogták. A rendőrök a férfinél, valamint a lakásában 41 darab kábítószergyanús tablettát, 1,2 kilogramm marihuánát, 1 kilogramm amfetamint, 81,39 gramm kokaint és négy hamisított - saját fényképével, de más névvel ellátott - személyi okmányt találtak.

A nyomozók a férfit őrizetbe vették, kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

További friss információk
Már a nyárra készült ez a jó kiállású cigány, akit napszemüvegek ellopása miatt keres a rendőrség (fotó)
Lezárult a nyomozás az 55 éves kokainkereskedő ügyében
Közel 50 millió forintot csalt ki - keresik a BRFK nyomozói (fotó)
Kifosztás: Kolompár és társa félmilliótól szabadított meg egy nyírmártonfalvi lakost (fotó)
Fiatal nőt fogdosott, a rendőrség keresi a szeméremsértőt (fotó)
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat