Ma: 2019.05.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Kokaindílereket fogtak a BRFK nyomozói
Privatkopo.hu 2018.11.14. 8:42:00

A BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói hét személyt hallgattak ki gyanúsítottként, közülük három férfit kábítószer-kereskedés, négy férfit kábítószer birtoklása miatt. A rendőrök előterjesztést tettek a dílerek letartóztatásának indítványozására.A nyomozás adatai szerint a 29 éves budapesti Sz. László 2018. november 10-én, este, az úgynevezett bulinegyedben - Budapest V. és VII. kerületében -, szórakozóhelyek környékén kokaint adott el három férfinak. A rendőrök ekkor érték tetten és fogták el Erzsébetvárosban a férfit, akinek a lakásán később nejlontasakokba porciózva 9,7 gramm kokaint, készpénzt és a kábítószer adagolásához használt eszközöket, digitális mérleget találtak. A rendőrök a vásárlóktól 4,23 gramm kokaint foglaltak le.

A nyomozók 2018. november 11-én hajnalban elfogták Ferencvárosban a 29 éves budaörsi H. Jánost, akitől Sz. László korábban - továbbértékesítés céljából - a drogot vásárolta. A rendőrök a dílernél közel 400 000 forint készpénzt találtak, majd a budaörsi lakcímén előre kiadagolva 18,97 gramm kokaint.

A kutatás közben érkezett egy fogyasztó is, aki H. János testvérét, a 31 éves budapesti H. Andrást kereste, hogy kábítószert vásároljon tőle. A rendőrök mindkét férfit elfogták, majd a budaörsi ház másik lakrészében további 59,4 gramm kokaint és 124 gramm marihuánát találtak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályának nyomozói négy férfit kábítószer birtoklása miatt, míg H. Jánost, Sz. Lászlót és H. Andrást - őrizetbe vételük mellett - kábítószer-kereskedelem bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A rendőrök előterjesztést tettek a dílerek letartóztatásának indítványozására.

További friss információk
Fiatal nőt fogdosott, a rendőrség keresi a szeméremsértőt (fotó)
Borsod megyében terjesztették a Budapesten beszerzett kábítószert
„Nyugdíj kiegészítés”: 65 éves nő árulta a kábítószert
Richárdot gyorsan elfogták a nyomozók
Gyermekkorú és fiatalkorú lányokat ajánlott szexre egy rimóci férfi
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat