Ma: 2020.08.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Kézigránátot találtak a dorogi iskola WC-jében
kemma.hu 2012.09.07. 11:24:00

Egy rozsdás kézigránáttal a kezében sétált be a Dorogi Rendőrkapitányságra egy helybéli férfi, majd a szerkezetet az ügyeletes elé helyezte. Azt mondta, hogy az általános iskolából jött, ott találták az erősen korrodálódott tárgyat.Az iskola gondnoka elmondta, hogy a takarítónő kért tőle segítséget, mert a fiú WC-ben elromlott az öblítés. A gondnok a hiba kijavítása során fedezte fel a gránátot a WC öblítő tartájában. Megijedt, ezért fogta a gránátot és besétált vele a Dorogi Rendőrkapitányságra.

A Dorogi Rendőrkapitányság munkatársai értesítették a Készenléti Rendőrség Tűzszerész Szolgálatát, akik a helyszínre érkezvén megállapították, hogy az egy kézigránát, de gyújtószerkezetét már kiszerelték, így az felrobbanni nem tudott volna.

A Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya visszaélés robbanóanyaggal vagy robbantószerrel bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen és egyben kéri az állampolgárokat, hogy hasonló esetben ne nyúljanak a robbanószerkezethez, annak elszállítását bízzák a szakemberekre.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat