Ma: 2020.08.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Tolvaj „késélezőket” keres a rendőrség
kriminalinfo.hu/police.hu 2011.11.23. 12:56:00

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettesek ellen.A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövetők 2011. november 16-án, 12 óra  körüli időben a sértett lakásába bementek, majd erőszakkal „rábeszélték” arra, hogy megélezik késeit, amiért az ott lakótól készpénzt kértek. Másnap ismét becsöngettek a lakásba, azzal az indokkal, hogy rossz munkát végeztek és azt akarják ellenőrizni, majd a lakók figyelmét elterelve készpénzt tulajdonítottak el a lakásból.

Az egyik ismeretlen elkövető egy 50 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, erős testalkatú férfi, a bűncselekmény elkövetésekor baseball sapkát és fekete színű ruhát viselt.

Társa egy 30 év körüli, vékony testalkatú férfi, a bűncselekmény elkövetésekor fekete színű ruhát viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a grafikákon látható férfiakat felismeri, illetve aki a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja 461-8100/136 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat