Ma: 2020.08.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Kéregetésből rablás
police.hu 2014.07.24. 13:41:00

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást O. Flórián 44 éves salgótarjáni lakos ellen.A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2014. június 3-án, 19 óra körüli időben, Salgótarján egyik italboltja előtti járdaszakaszon egy férfihoz odalépve pénzt kért, majd rövid szóváltást követően a zsebéből kivette az összeget. A férfi a tettest ezért kérdőre vonta, és a pénzét kérte vissza, aki a kérésnek nem tett eleget, és az elvett összeg megtartása érdekében a sértettet egy alkalommal mellkasán és arcán ököllel megütötte.

A hatóság O. Flórián 44 éves salgótarjáni lakos ellen folyamatban lévő eljárást a napokban befejezte, és az ügy iratait rablás bűntett elkövetésének meglapozott gyanúja miatt vádemelés javaslatával továbbították a Salgótarjáni Járási Ügyészségnek.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat