Ma: 2020.08.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Fiataloknak árult kábítószert
police.hu 2017.04.22. 9:28:00

A Kisbéri Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást - előzetes letartóztatása mellett - egy 41 éves komáromi lakos ellen.A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának nyomozói - együttműködve a Kisbéri Rendőrkapitányság nyomozóival - 2017. április 20-án, 17 óra 30 perckor, Mohácson elfogták a 41 éves komáromi lakost.

K. Attila a gyanú szerint 2016. évtől kezdődően több alkalommal adott el kábítószert helyi fiataloknak. A rendőrök a ruházatátvizsgálás során nagy mennyiségű készpénzt foglaltak le a férfitól. A nyomozók őt a Kisbéri Rendőrkapitányságra előállították. Vele szemben drog gyorstesztet alkalmaztak, aminek pozitív eredménye a tiltott szer fogyasztását is megerősítette.

Még ezen a napon a rendőrök két ácsi és egy komáromi lakost állítottak elő a rendőrkapitányságra. A kábítószer-gyorsteszt mindegyiküknél pozitív lett. Ellenük kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást. 

A rendőrök K. Attilát gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették. Előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amit az illetékes bíróság 2017. április 21-én elrendelt.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat