Ma: 2020.08.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Kábítószer-kereskedő bűnszervezetet számolt fel a Nemzeti Nyomozó Iroda
police.hu 2016.12.06. 10:44:00

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást öt férfi ellen. A bűnözői csoport H. Norbert 42 éves budapesti lakos irányításával árult kábítószert - marihuánát és amfetamint - a főváros területén.A nyomozók 2016. december 1-jén összehangolt akció keretében több helyszínen hajtottak végre elfogásokat és házkutatásokat. Az egyik gyanúsítottat a drog értékesítése közben érték tetten. A vásárló kihallgatásán elmondta, hogy rendszeresen és évek óta vásárolta a kábítószert a férfitól.

A házkutatások alkalmával a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai 1,93 kilogramm marihuánát, 437 gramm amfetamint, a kábítószer porciózásához és csomagolásához szükséges eszközöket, mobiltelefonokat, illetve nagy mennyiségű készpénzt találtak és foglaltak le. Az öt férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették őket és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat, amelyet a bíróság 2016. december 4-én elrendelt.

A bűnözői csoporttal szemben az eljárást a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda folytatja le.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat