Ma: 2020.08.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Jutalom a Tolna megyei rendőröknek
police.hu 2012.12.19. 14:45:00
Dicséretben és jutalomban részesített két tolna megyei rendőrt dr. Hatala József rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány, december 18-án. Barna Tibor és László Miklós december 17-én, Nagyszokolyban egy órán belül elfogták azt a férfit, aki egy iregszemcsei vegyesboltban bántalmazta az eladó hölgyet, majd ismeretlen helyre távozott.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Tamási Rendőrkapitányság Közrendvédelmi és Közlekedésrendészeti Osztályának állományában szolgáló Barna Tibor rendőr főtörzszászlós, Iregszemcse körzeti megbízottja és László Miklós rendőr őrmester kiemelkedő tevékenységük elismeréseként részesültek dicséretben és tárgyjutalomban.

Barna Tibor a bűncselekmény elkövetésekor szabadnapját töltötte, de szolgálatba helyezte magát, hogy a területén történt bűncselekmény felderítésében közreműködjön.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat