Ma: 2021.05.06. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
István csalt egy csöppet
police.hu 2014. 07. 24. 12:50:00

Csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya V. István ellen.A 23 éves tengelici férfi a gyanú szerint interneten kínált eladásra két laptopot 2014 júliusában. A készülékre egy férfi jelentkezett, akivel a gyanúsított személyes találkozót beszélt meg. A sértett 2014. július 22-én, egy paksi bevásárlóközpont parkolójában átadta V. Istvánnak a vételárat, azonban a megkötött adásvételi szerződésben foglaltak ellenére a laptopokat nem küldte el a vevő részére. A 23 éves férfit 2014. július 23-án hallgatták ki gyanúsítottként a tatabányai nyomozók, melynek során elismerte a bűncselekmény elkövetését. A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

További friss információk
Villamosmegállóban rabolt egy feleslegesen született
Több mint 11 millió forint értékű kábítószer utcára kerülését akadályozták meg a BRFK felderítői
15 éves „navajonki” fosztogatott Baktalórántházán, alkalmanként besegítettek 17 éves cimborái is
Nemzetközi drogterjesztő bűnbandát számolt fel a Nemzeti Nyomozó Iroda
Bordélyházat számoltak fel Budapest II. kerületében
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat