Ma: 2019.03.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Internetes csalók csuklóján kattant a bilincs
police.hu 2018.03.23. 11:58:00

A gyanúsítottak fiktív hirdetésben kínáltak megvételre egy mezőgazdasági munkagépet. A rendőrök büntetőeljárást indítottak a két férfival szemben.Egy férfi tett feljelentést a rendőrségen 2017. december 20-án arról, hogy egy interneten meghirdetett traktort akart megvásárolni, azonban - azt követően, hogy a megadott bankszámlaszámra átutalta a kért összeget - nem tudja elérni a hirdetőt.

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya adatgyűjtést végzett, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény két feltételezett elkövetőjét. A nyomozás adatai szerint a 21 éves K. N. egy olyan traktort kínált eladásra az interneten, ami nem állt a rendelkezésére. A mezőszemerei férfi 23 éves társa, L. J. folyószámlát nyitott egy banknál, azért, hogy a sértett által átutalt pénzt fel tudja venni. A rendőrök a beszerzett információk alapján 2018. március 22-én gyanúsítottként kihallgatták a két férfit, akik elismerték a bűncselekmény elkövetését.

A balmazújvárosi nyomozók K. N.-el szemben csalás bűntett, míg L. J.-vel szemben pénzmosás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

További friss információk
Az álcázás nagymestere: rózsaszínű gyereknadrágot húzott a fejére a színesfémtolvaj
Testi sértés miatt keresik a nyomozók ezt a férfit (fotó)
Fogolyszökés miatt keresi a rendőrség Kovács Norbertet (fotó)
Lovat lopott Kemény Kevin és Szécsényi Ádám, várja őket a rendőrség (fotók)
Fiatalkorú lányokat kényszerített prostitúcióra a cigányokból álló bűnszervezet
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat