Ma: 2020.08.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Két albán gyanúsított - 25 kilogramm kábítószer
police.hu 2017.06.01. 9:46:00

Kivonta magát az intézkedés alól annak a gépjárműnek vezetője és utasa, akik menekülés közben balesetet szenvedtek és az autójukban kábítószert szállítottak.Budapesten, a VIII. kerületben 2017. május 31-én, 18 óra 15 perckor a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi Főosztály rendőrei intézkedés alá akartak vonni egy gépjárművet, azonban a gépjármű vezetője és utasa a rendőri intézkedés alól kivonta magát és elmenekült a helyszínről. A rendőrök követni kezdték az autót, amely a VIII. kerület Dugonics utca és Illés utca kereszteződésben egy oszlopnak ütközött. A gépkocsi utasát a 32 éves koszovói állampolgárt a rendőrök a helyszínen elfogták.

A gépkocsi vezetője a 36 éves szintén koszovói állampolgár a balesetet követően elmenekült, azonban őt 2017. május 31-én, 19 óra 50 perckor egy VIII. kerületi benzinkúton a járőrök elfogták. Menekülés közben a koszovói férfi egy csomagot dobott el, amelyben a nyomozók közel 2 kilogramm kábítószergyanús anyagot találtak. A két külföldit a rendőrök előállították és a BRFK Felderítő Főosztály Nyomozói őket gyanúsítottként hallgatták ki kábítószer kereskedelem bűntett miatt.

A gyors adatgyűjtésnek köszönhetően a nyomozóknak sikerült eljutni az autó vezetőjének IX. kerületi lakásába, ahol a házkutatás során bőröndökbe rejtve további 23 kilogramm kábítószergyanús anyagot találtak.

A két férfit a rendőrök őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat