Ma: 2020.09.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Befejezték a nyomozást a Sziget fesztiválon elfogott holland drogdílerek ügyében
Privatkopo.hu 2020.01.15. 17:47:00

A budapesti rendőrök 2019. augusztus 6-án, este, a Sziget fesztivál területén egy 21 éves és egy 22 éves holland férfi sátrában, valamint a csomagmegőrző széfjükben közel 2700 darab ecstasy tablettát, 128 gramm marihuánát, műanyag fiolában 451 darab marihuánás cigarettát, valamint a drog adagolásához, terjesztéséhez használt tasakokat találtak és foglaltak le.A BRFK III. kerületi nyomozói a két férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amit az illetékes bíróság 2019. augusztus 9-én elrendelt.

Később a két férfi által használt autót is megtalálták, amiben 4 ezer darab ecstasy tablettát, körülbelül 15 kilogramm műanyag fiolában marihuánás cigarettát, valamint a kábítószer porciózásához használatos tasakokat találtak. Így a két holland férfinál összesen, körülbelül 100 millió forint értékű, 20 ezer adag kábítószer volt.

Az óbudai rendőrök a jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem miatt folytatott nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat a napokban átadták az illetékes ügyészség részére.

A jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer-kereskedelem büntetési tétele 5-től 20 évig terjedő szabadságvesztés, de akár életfogytig tartó szabadságvesztés is kiszabható.

További friss információk
A rendőrök elfogták a közel másfél millió forintos kifosztás elkövetőit
Féltékenységből autókat rongált egy 26 éves férfi
Haza sem akarta vinni a cigány a lopott holmit, már útközben kínálgatta a talicskából
2 in 1: nem csak az ételt, a kábítószert is házhoz szállította az éttermi futár
Nyitott kasszából loptak pénzt (fotó)
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat