Ma: 2020.08.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Elfogták a hidegvérű gyilkost - további emberölésekre készült
police.hu/privatkopo.hu 2012.09.01. 12:16:00

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya 2012. augusztus 27-én emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.A főkapitányság ügyeletére 2012. augusztus 27-én, délben érkezett bejelentés, miszerint egy idős férfit holtan találtak egy debreceni lakásban. A bejelentés tartalma, valamint a holttest megtalálásának körülményei arra utaltak, hogy a férfi bűncselekmény áldozata lett.

A széleskörű adatgyűjtésnek köszönhetően a főkapitányság nyomozói kevesebb, mint 48 órán belül elfogtak egy 24 éves, egerlövői férfit, aki az emberölést elismerte, részletes beismerő vallomást tett. A nyomozók a férfit őrizetbe vették, akit, azóta a Debreceni Városi Bíróság előzetes letartóztatásba helyezett.

Az elkövető augusztus 25-én reggel döntötte el, hogy aznap embert öl. Egy hirdetés útján talált rá a későbbi áldozatra. Magához vett egy kb. 10 cm pengehosszúságú bicskát és elutazott Debrecenbe. Az idős úrral egy debreceni lakásban, hidegvérrel, több késszúrással végzett, majd hazautazott. Tettét követően nyugodt volt, és tervezte a következő emberölést. Újabb kiszemelt áldozatára ugyancsak egy hirdetés útján talált, de őt és további embereket már nem tudott megölni, mert a főkapitányság nyomozói bravúros nyomozással beazonosították és elfogták. A fiatalember alapesetben 15 évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható, a bűncselekmény minősítő körülményeinek vizsgálata, az eljárás részét képezik.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat