Ma: 2020.08.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Hat drogdíler, több mint két kilogramm kábítószergyanús anyag
Privatkopo.hu 2018.11.22. 11:06:00

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság „Mecsek” Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei 2018. november 20-án, délután, egy összehangolt akció keretében Pécsett, Orfűn és Abaligeten összesen három férfit és egy nőt fogtak el.A rendőrök a megyében két helyszínen szemlét, és összesen tizenegy helyen kutatást tartottak, amelynek eredményeként több mint két kilogramm kábítószer gyanúját keltő anyagot foglaltak le.

Tekintettel arra, hogy az egyik kereskedő kapcsán felmerült a gyanúja annak, hogy házában fegyvert tart, ezért ugyanezen a napon a rendőrség felkérésére a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége Pécsett elfogott egy negyedik férfit, majd a rendőrök átkutatták annak kisasszonyfai házát. A házban megtartott szemle során a kábítószergyanús növényeken, növényi származékokon és kábítószerrel szennyezett tárgyakon kívül egy forgótáras flóbert pisztolyt és 23 flóbert lőszert is lefoglaltak.

A gyanú szerint a 32 éves abaligeti férfi egy 30 éves abaligeti, egy 32 éves kisasszonyfai, egy 32 éves orfűi férfi és annak 29 éves barátnője útján jutott kábítószerhez, amelyet ezután egy budapesti férfinak értékesített tovább.

A négy férfit és a nőt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették őket.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai 2018. november 21-én, reggel, Budapesten fogták el azt a 30 éves román állampolgárságú férfit, aki azzal gyanúsítható, hogy a 32 éves abaligeti gyanúsítottól többször is vásárolt kábítószert. A férfitól kábítószergyanús növényi származékot, ötmillió forint, továbbá háromezer euró készpénzt foglaltak le. Elfogását követően Pécsre szállították, kihallgatták gyanúsítottként, majd öt is bűnügyi őrizetbe vették.

A kábítószer gyorsteszt öt gyanúsítottnál pozitív eredményt mutatott.

A hat gyanúsított ellen kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének meglapozott gyanúja miatt nyomoz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság. Az őrizetben lévő kereskedőkkel szemben a rendőrség előterjesztést tesz letartóztatásuk indítványozására.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat