Ma: 2020.08.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Rendőrnek adta ki magát a szittyós hajléktalan
kemma.hu 2012.04.14. 11:00:00

Néhány óra alatt elfogtak egy trükkös tolvajt a rendőrök Esztergomban. A 27 éves hajléktalan egy 83 éves nénit tévesztett meg és szerzett tőle 8 ezer forintot. A tolvaj társát még keresik.A két férfi csütörtökön reggel hétkor csengetett be az első az idős asszony emeleti otthonába. Azt állították, hogy rendőrök és minden készpénzt ellenőrizniük kell, mert hamis bankók kerültek forgalomba. A néni hitt a két férfinak, annak ellenére, hogy erős alkohol szagot árasztottak és a ruházatukra is ráfért volna már egy nagymosás.

A két férfi kérésének eleget téve a néni megmutatta, hol tartja spórolt pénzét, majd a tolvajok, mondván, hogy az idős asszony pénze hamis, magukkal vitték a pénzköteget.

A néni később rájött, hogy nagy hibát követett el, mikor beengedte otthonába a két idegent és odaadta nekik a pénzét. Felhívta a rendőrséget, ahol cáfolták, hogy rendőr járt volna a lakásban.

Az igazi rendőrök a néninek elmondták, hogy trükkös tolvajok áldozata lett és megkérték őt, hogy részletesen mesélje el a történteket és azt, hogy nézett ki a két férfi.

Esztergomban nem ez volt az első álrendőrös eset és a nyomozók ekkor már gyanakodtak egy férfira. A kapott adatok alapján egyértelművé vált számukra, hogy kit kell keresni és kora délután már el is fogták a 27 éves esztergomi hajléktalant, aki 3 bűncselekmény elkövetését ismerte el.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat