Ma: 2018.06.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Kerítés, kitartottság és gyermekprostitúció kihasználása - bűnügyi őrizetben két gyöngyösi férfi
police.hu 2017.10.05. 14:26:00

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya - a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen - 2017. október 4-én, a kora reggeli órákban, gyöngyösi otthonuk közelében elfogtak két helyi férfit, akik ez év eleje óta egy felnőtt korú és egy fiatalkorú lányt prostitúciós tevékenység végzésére bírtak rá.A gyanú szerint a két férfi egy internetes oldalon hirdetésekben a saját lakásukra szervezett a két nőnek alkalmi partnereket és az abból befolyt pénzösszegek jelentős részét maguknak tartották meg.

A 23 éves M. Arnoldot és a 46 éves M. Józsefet előállították a megyei rendőr-főkapitányságra, ahol ellenük - őrizetbe vételük mellett - kerítés, kitartottság és gyermekprostitúció kihasználása bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A nyomozóhatóság előterjesztést tett a két férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.

Az eljárás során információ merült fel arra vonatkozóan is, hogy G. Máté 23 éves gyöngyösi lakos a hirdetések kezelésével, szerkesztésével segített a másik két gyanúsítottnak, így ellene prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

A házkutatások során a rendőrök egy közeli ingatlan pincéjében elrejtve kannabisz növényeket, továbbá azok termesztéséhez használt tárgyakat is találtak. Az ott lakó 41 éves Sz. Istvánt szintén gyanúsítottként hallgatták ki a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán, kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

További friss információk
Bűnügyi őrizetben a görög embercsempészek
Fegyverrel akart rabolni a westernkalapos férfi, keresik a nyomozók (fotó)
István lendületbe jött: kétszer is rabolt Siófokon
Csalókat keres a BRFK (fotó)
Nem rendőri intézkedés látható a médiában terjedő videón
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat