Ma: 2020.08.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Nőktől csalt ki pénzt - keresi a BRFK
police.hu 2012.12.30. 11:41:00

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást folytat Georgiádesz Gyula ellen.A gyanúsított 2012. szeptember 27-én, délben a sértettel megjelent egy XX. kerületi zálogfiókban, ahol a nő ékszereit akarták zálogosítani. Az ékszerekért kapott pénzt a férfi átvette a nőtől, azzal az indokkal, hogy euróra váltsa. Korábban ugyanis ő hívta meg egy külföldi útra a nőt, de kérte, hogy a költőpénzt a nő vigye, minden egyéb költséget a férfi áll. Másnap reggel, amíg a nő a XIX. kerületi lakásának konyhájában volt, összeszedte a maradék ékszereket, majd közölte, hogy lemegy a boltba, vissza azonban már nem ment. A gyanúsított a lopással összesen több, mint félmillió forint kárt okozott.

A BRFK II. kerületi Rendőrkapitánysága szintén eljárást folytat a férfi ellen hasonló bűncselekmény elkövetése miatt, ezért ellene elfogatóparancsot adott ki. Feltételezhető ugyanakkor, hogy más személyek sérelmére is követett el hasonló bűncselekményt a gyanúsított.

A BRFK XIX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy akinek sérelmére a képen látható Georgiádesz Gyula bűncselekményt követett el, illetve a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, hívja a 1/292-9250/59-140 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat