Ma: 2018.02.06. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Garázdaság miatt keresi őket a rendőrség (fotók)
police.hu 2017.11.09. 13:01:00

A terézvárosi rendőrök keresik azt a két ismeretlen férfit, akik egy Teréz körúti aluljáróban bántalmaztak egy nőt és egy férfit.  A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen garázdaság vétség miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint két ismeretlen férfi 2017. november 5-én, 4 óra 30 perckor egy Budapest VI., Teréz körút 55. számnál található aluljáró folyosóján megütött egy nőt és egy férfit, majd távoztak a helyszínről.

Az elkövetőkről a biztonsági kamera fényképfelvételeket készített.

A egyik férfi (felső kép) 20 év körüli, 170 centiméter magas, sportos testalkatú, rövid, fekete hajú, az elkövetéskor fekete kabátot, sötét nadrágot és fekete sportcipőt viselt.

A másik elkövető 45 év körüli férfi, 175 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid világos hajú, akinek nyakán tetoválás látható. Az elkövetéskor fekete kabátot viselt, ujján fehér csíkkal.  

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. ?

További friss információk
Betörte az autóbusz ablakát egy 30 év körüli nő, keresi a rendőrség (fotó)
Kilenc elfogatóparancs volt érvényben ellene
Egyiptomiak zsaroltak Budapesten
Megrongált egy térfigyelő kamerát, de az közben felvette (fotó)
Több mint ezer adag kábítószerrel bukott meg az okányi házaspár
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat