Ma: 2018.12.05. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Garázdaság miatt keresi őket a rendőrség (fotók)
police.hu 2017.11.09. 13:01:00

A terézvárosi rendőrök keresik azt a két ismeretlen férfit, akik egy Teréz körúti aluljáróban bántalmaztak egy nőt és egy férfit.  A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen garázdaság vétség miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint két ismeretlen férfi 2017. november 5-én, 4 óra 30 perckor egy Budapest VI., Teréz körút 55. számnál található aluljáró folyosóján megütött egy nőt és egy férfit, majd távoztak a helyszínről.

Az elkövetőkről a biztonsági kamera fényképfelvételeket készített.

A egyik férfi (felső kép) 20 év körüli, 170 centiméter magas, sportos testalkatú, rövid, fekete hajú, az elkövetéskor fekete kabátot, sötét nadrágot és fekete sportcipőt viselt.

A másik elkövető 45 év körüli férfi, 175 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid világos hajú, akinek nyakán tetoválás látható. Az elkövetéskor fekete kabátot viselt, ujján fehér csíkkal.  

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. ?

További friss információk
Bűnszövetségben kereskedtek a kábítószerrel
Rendőrnek adta ki magát egy színes fantáziájú nő - az igazi zsaruk belenyomták az ujját a bilibe
Bandor Rajmund dögunalmasnak találta a bűnügyi felügyeletet, és inkább meglépett (fotó)
A szerelem csodákra képes: saját édesanyjához tört be egy tatabányai fiatal - ebédelni vitte barátnőjét, valamint ruhákat vett neki
Egy ferencvárosi sörözőben buktak le a drogdílerek
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat